Altijd wat te beleven

Altijd wat te beleven

Kijk, je hoeft niet weg van het vakantiepark. Met onze nieuwe faciliteiten en het uitgebreide recreatieprogramma kun je de dagen wel vullen! Maar er is ook genoeg buiten het park te beleven.  

 

VVV-Inspiratiepunt
VVV-Inspiratiepunt

De VVV is dé plaats om inspiratie op te doen voor uw vakantie. In historische Blaeuwe Huus aan de Bosweg in Ouddorp kunnen bezoekers op een eigentijdse en interactieve manier verkennen wat er te zien en te doen is op Goeree-Overflakkee. 

0187 - 681 789 Website

Vakantiepark De Klepperstee

Vakantiepark De Klepperstee is al ruim vijftig jaar een levendig familiebedrijf vlak achter de duinen van Ouddorp aan Zee. Een park in het groen van ruim dertig hectare met kampeerplaatsen voor tent, caravan camper, vouwwagen en een bungalow- en camperpark. Het park beschikt - vanaf juli 2019 - over een bistro, binnenspeeltuin en zwemvijver. 

De komende jaren werken wij aan een groene en natuurlijke vakantiebeleving. De unieke natuur die ons omringt, krijgt nog meer de ruimte. Op het vakantiepark is het tijd voor nieuwe accommodaties vergelijkbaar met tiny houses.
Vakantiepark De Klepperstee ligt op de grens van Zeeland en Zuid-Holland. De Brouwersdam en het Grevelingenmeer zijn de hotspots voor (kite)surfen, zwemmen, duiken, vissen, zeilen, blokarten en powerkiten. Daarnaast bieden de brede duinen, zandstranden, uitgestrekte polders en natuurgebieden volop mogelijkheden voor fietsers en wandelaars.

Op steenworp afstand van De Klepperstee ligt Ouddorp Duin, het strandplein met leuke winkels, een theater en restaurant Bij Marc met groot terras. Een paar stappen verder staat onze gast met zijn of haar voeten in de Noordzee.